Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η εκτίμηση της Singular Logic για τις 13 Περιφέρειες και τους 6 μεγάλους δήμους

Λίγο πριν τις 22:00 ανακοινώθηκε η πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος για τις 13 Περιφέρειες και τους 6 μεγαλύτερους δήμους. Όπως ανέφερε η Singular Logic, η ενσωμάτωση για τις περιφέρειες ανέρχεται στο 37% και 27% για τους δήμους.
Συγκεκριμένα, νίκη από την πρώτη Κυριακή υπάρχει σε 7 περιφέρειες, σε 4 θα πάει τη δεύτερη Κυριακή, ενώ στα όρια σφάλματος είναι Ανατ. Μακεδονία Θράκη και Πελοπόννησος.
Στους 6 μεγάλους δήμους ήδη κρίθηκαν Πειραιάς Ηράκλειο, Λάρισα, ενώ στη δεύτερη θα κριθούν Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.Από τους 219 δήμους που είχαν πάει σε επαναληπτικές τώρα θα πάνε 80-85.
Προηγούμενο άρθρο
Θεσσαλία: Στο 41% και κάτι ο Κώστας Αγοραστός
Επόμενο άρθρο
Ευάγγελος Αποστολάκης: Δυστοπίες »
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
-
Προσωπικός παιδίατρος: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς για την εγγραφή των παιδιών
25 δευτερόλεπτα πριν
Τα πιο Δημοφιλή