Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του κόμματός σας δείχνουν ότι…

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της Διακυβέρνησης,

Τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του κόμματός σας δείχνουν ότι σας αμφισβητούν εκ των έσω. Αμφισβητούν και την ιδεολογία που εκπροσωπείτε, τα πολιτικά προτάγματα αλλά και την εξωτερική σας πολιτική.

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ήταν μάλλον το έναυσμα για να εκδηλωθούν οι αντιρρήσεις προς την πολιτική σας.

Τα σχόλια στο εσωτερικό του κόμματός σας είναι εντονότερα από τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς. Και δεν είναι μόνο οι σαμαρικοί, ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι καραμανλικοί, να δείξουν ότι δεν συμφωνούν με την πολιτική σας.

Γνωρίζετε καλά ότι η σταθερότητα της κυβέρνησής σας δεν κινδυνεύει από τέτοιου είδους αντιρρήσεις. Όμως το κλίμα γκρίνιας είναι ενδεικτικό και του γενικότερου κλίματος στην κοινωνία για την πολιτική σας. Εσείς βεβαίως απαντήσατε ότι η ΝΔ είναι κόμμα εν κινήσει σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στην νέα πραγματικότητα. Αυτό όμως που φαίνεται είναι πως το κόμμα σας μάλλον είναι… πολυτασικό και ας μην υπάρχουν οργανωμένες τάσεις.

Οι συνεργάτες σας βεβαίως δηλώνουν ότι το «μανιφέστο Σαμαρά» στο συνέδριο της ΝΔ έληξε εν τη γενέσει του με την, αιχμηρή, δική σας απάντηση.
Παρασκηνιακά και υπογείως, όμως, ο προσωπικός σας μηχανισμός πνέει τα μένεα με τον πρώην πρωθυπουργό που «μετέτρεψε το συνέδριο σε εσωκομματική αρένα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.