Μήπως, κύριε Διακυβερνήτη, έχετε αφήσατε και τρύπες νοθείας

01Κύριε Διακυβερνήτη,

Αρχικά μάς είπατε ότι οι ευρωεκλογές αιφνιδιάσανε τους επιτελικούς του μεγάρου Μαξίμου, που είχε ετοιμάσει, οι ευρωεκλογές να πραγματοποιηθούν με επιμέρους περιφέρειες, αυτό -υποστήριζαν- τελικά δεν θα συμβεί και θα διεξαχθούν ως έχει. Δηλαδή με ενιαία περιφέρεια και με σταυρό. να υπάρξει διαίρεση της επικράτειας σε περιφέρειες θα είναι με σταυρό και σε κάθε περιφέρεια θα έχετε τους ντόπιους υποψήφιούς.

Ως κάλος μελετητής, ερευνήσατε των δημοσιοποιήσεων, ότι με αυτό το κόλπο δεν θα πέτυχετε αυτό που ονειρευόσασταν, αμέσως αλλάξατε τροχάδην, ότι τελικά η ενιαία επικράτεια, όπως ουσιαστικά ισχύει από το 1981, είναι καλύτερη και βολεύει και τώρα η πιο ενδεδειγμένη λύση και τα κριτήρια πρέπει να είναι πανελλαδικά και μακριά από τοπικές φωνές ή τοπικές ιδιαιτερότητες, και να εκλέξετε «τα δικά σας παιδιά».

Η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Εσωτερικών, είπε ότι: «Δεν αφορά εθνικές εκλογές, αλλά θα συζητηθεί», αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για το επόμενο βήμα. Ισχυρίστηκε δε, ότι «πρόκειται για ένα βήμα για την άρση των προβλημάτων της ψήφου από τη λεγόμενη Ομογένεια».

Μήπως, κύριε Διακυβερνήτη, έχετε αφήσατε και τρύπες νοθείας;

Απλός πολίτης

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή