Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ένα από τα αγαπημένα σας θέματα πριν έρθετε στην διακυβέρνηση ήταν το «νόμος και τάξη»

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της Διακυβέρνησης,

Ένα από τα αγαπημένα σας θέματα πριν έρθετε στην διακυβέρνηση ήταν το «νόμος και τάξη». Το δεύτερο ήταν η απονομή της Δικαιοσύνης. Και για τα δυο αυτά ζητήματα κατηγορούσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν τη δύναμη που στηρίζει τους μπαχαλάκηδες, ίσως και επικίνδυνους τρομοκράτες, και ότι ταυτόχρονα ψήφιζε νόμους για να αποφυλακίζονται οι εγκληματίες. Κάθε είδους εγκληματίες.

Τώρα τι ακριβώς ζούμε; Για την ακρίβεια, τι ακριβώς συμβαίνει με το νόμος και τάξη και με την απονομή της Δικαιοσύνης;

Η μαφία οργιάζει, δολοφονεί μέρα μεσημέρι αλλά δεν βλέπουμε καμία σύλληψη. Και το βλέπουμε τα τελευταία τρία χρόνια διαρκώς.

Βλέπουμε και ένα καταδικασμένο για βιασμούς να πηγαίνει σπίτι του. Όπως και άλλους καταδικασμένους για δολοφονία να βρίσκονται σπίτι τους πριν καλά-καλά μπουν στην φυλακή.

Η κοινωνία αντιδρά αλλά εσείς έχετε στραμμένη την προσοχή σας και τα βέλη σας στον… ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος φταίει για όλα. Και για την εγκληματική ενέργεια στο Real Group.


Τι ακριβώς σκέφτεστε να κάνετε; Εχετε έρθει με τις συγκεκριμένες σκέψεις, με την συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα. Δεν πρέπει κάτι να κάνετε γι’ αυτό; Ή μήπως το θέμα είναι να κατηγορηθεί η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους προεκλογικούς και πάλι;

Μόνο που τώρα είστε κυβέρνηση, τώρα κρίνεστε εσείς και όχι η αντιπολίτευση.
Εσείς πρέπει να κάνετε κάτι για να είστε στοιχειωδώς συνεπείς με τις απόψεις σας. Και για να ανταποκριθείτε στον ρόλο σας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.