Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Οι κριτές του MasterChef μιλούν για τις αλλαγές στον διαγωνισμό – «Θα δυσκολέψουμε τους παίκτες πολύ»

Μοιραστείτε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, μιλούν για τις αλλαγές που θα γίνουν στον φετινό κύκλο. Η εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε στα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής και οι κριτές μίλησαν για όσα πρόκειται να αλλάξουν στον νέο κύκλο.

«Φέτος το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο στακάτο. Λευκή ποδιά σημαίνει είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά όχι αυτές που ίσως έχετε συνηθίσει. Οπότε, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πιο δυνατό, στακάτο. Ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως είπε: «Στις οντισιόν θα έχουμε τη λευκή και τη μαύρη ποδιά. Από τις οντισιόν, η ποδιά θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιον τρόπο, μαγειρικό θα σημαίνουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μαζέψουμε τους πάντες μέσα στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος για δεύτερες ευκαιρίες για όλους».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος. «Το συναίσθημα είναι πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε τους παίκτες πολύ. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα τα δουν αλλιώς τα πράγματα», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.