Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

MasterChef: Το ωμό ψάρι «έστειλε» το Νίκο στο σπίτι του

Μοιραστείτε το

Μια ακόμα αποχώρηση έγινε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef κι ακόμα ένας παίκτης αποχαιρέτησε το όνειρο να βρεθεί στην πρώτη θέση του μαγειρικού διαγωνισμού. Στο Τεστ Δημιουργικότητας μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία εξαιρέθηκε από τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Τις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας, οι οποίοι έπρεπε να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef με τη Δοκιμασία Αποχώρησης.

 

Καλεσμένος των κριτών ήταν ο πολυβραβευμένος chef, Jean Charles Metayer, που έφερε μαζί του ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Όταν ολοκληρώθηκε η δοκιμασία και οι δοκίμασαν τα πιάτα, οι κριτές εμφανίστηκαν ενώπιον των τριών παικτών που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και δήλωσαν ότι βρήκαν ωμό ψάρι σε κάποιο πιάτο!

Ο Νικήτας ήταν εκείνος που πήρε την πιο υψηλή βαθμολογία καθώς το πιάτο του έφτασε να αγγίξει το τέλειο. 9 στα 10 πήρε από τον Κοντιζά, τον Ιωαννίδη, τον Κουτσόπουλο αλλά και ένα 8 από τον καλεσμένο σεφ Jean Charles Metayer, και προκρίθηκε πανηγυρικά στους έξι. Οι κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία του Χριστόφορου αφήνοντας σε αγωνία και τον Νίκο για το ποιος είχε το ωμό ψάρι. Ο Χριστόφορος πήρε 3 εφτάρια και ένα οχτάρι. Η αγωνία του παρατάθηκε αλλά τελείωσε όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το πρώτο 6 για τον Νίκο οπότε και αποκαλύφθηκε ότι είχε βάλει στο πιάτο ωμό ψάρι. «Ήταν σαν να είχες φοβηθεί τις φωτιές» του είπε. Ο Πάνος Ιωαννίδης του έβαλε 6 ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά και ο σεφ Jean Charles Metayer του έβαλαν 5.

Ο Χριστόφορος έδειχνε πολύ στεναχωρημένος που ο Νίκος τελικά αποχώρησε, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δήλωσε ότι θα ήθελε το ταξίδι του MasterChef να είναι στην Ιταλία για να δει τους φίλους του αλλά κυρίως τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Το ταξίδι, πάντως, στο Μιλάνο, όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα το κάνει ούτως ή άλλως.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.