Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

MasterChef: Πανικός στην κουζίνα – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μοιραστείτε το

Μια πολύ απαιτητική ομαδική δοκιμασία ασυλίας παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

 

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με επίκεντρο αυτή τη φορά το αμπέλι. Αρχικά, η δοκιμασία του Mystery Box αποδείχτηκε ωραίος και «μερακλήδικος» πρόλογος για το απαιτητικό Tεστ Δημιουργικότητας, που θα ακολούθησε.

Τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα μπήκαν στο προσκήνιο στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και η διαχείριση των πλεονεκτημάτων από τον νικητή του Mystery Box καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι κριτές κάλεσαν τους Βασίλη, Νικήτα, Καλλιόπη και Γιάννο να έρθουν μπροστά για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους. Όλοι τους άκουσαν σε γενικές γραμμές θετικά σχόλια.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν αυτός που χαμογέλασε, όμως, στο τέλος, έχοντας συνολικά την καλύτερη προσπάθεια.

MasterChef: Αυτά ήταν τα πλεονεκτήματα του Βασίλη

Στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η σταφίδα, τα αμπελόφυλλα και πετιμέζι.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ο παίκτης των «μπλε» έπρεπε αρχικά να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει και στη συνέχεια να επιλέξει το βασικό υλικό των αντιπάλων του μεταξύ των τριών που βρίσκονταν στις καμπάνες.

Μια μικρή και μια μεγάλη σακούλα φανέρωσε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ένα τελευταίο πλεονέκτημα του Βασίλη ήταν να μοιράσει σε τέσσερις από αυτούς μικρές σακούλες, προκειμένου να τους “δέσει τα χέρια” όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Μόλις έγιναν γνωστές οι επιλογές του Βασίλης, ο Χριστόφορος υπονόησε πως έπαιξε στρατηγικά αθετώντας την υπόσχεση που είχε δώσει να διευκολύνει τα μέλη της ομάδας του.

«Νομίζω ότι ο Βασίλης βοηθάει περισσότερο φιλίες. Στην προηγούμενη δοκιμασία είχαμε κάπως μαζευτεί να κάνουμε ένα συμβούλιο λέγανε κάποια παιδιά καλό είναι αν κερδίζουμε στο Mystery Box να βοηθάμε τα μέλης της μπλε ομάδας. Εντάξει εγώ γελάω γιατί έτσι λέμε κάθε φορά αλλά γίνονται άλλα, όποτε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει».

 

MasterChef: Τα τρία καλύτερα πιάτα

Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, θα είχε ως έπαθλο όχι μόνο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία, αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, αφού μετά τη χρήση της από τον Γιάννο Σδούγκα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι διαθέσιμη. Τα τρία καλύτερα πιάτα είχαν οι: Πόπη, Νίκος και Γιάννος.

Τελικά, τη μόνιμα κάρτα ασυλίας κέρδισε η Πόπη! Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε: «Είναι ότι καλύτερο μας έχεις φέρει μέχρι στιγμής, από όλες τις απόψεις! Πραγματικά συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι».

 

MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στον αντίποδα τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον “τάκο”. Ο λόγος για τους: Ελισάβετ, Βασιλική και Μάριο, οι οποίοι είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του MasterChef 6.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.