Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαρία Κανελλοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι φίλος μου, του τα έχω “χώσει” εκατομμύρια φορές»

Μοιραστείτε το

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος συναδέλφων του. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία, που τη δένει με τον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στην πληθώρα κακοποιητικών συμπεριφορών στο χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Γράφουν: “Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι φίλη του Γιώργου Κιμούλη”. Σιγά το μυστικό! Εννοείται! Συμμαθητές στη σχολή ήμασταν με τον Γιώργο. Δηλαδή τι πρέπει; Να πλαστογραφήσω τη ζωή μου; Είναι φίλος μου, δεν έχω δουλέψει μαζί του, δεν έχω δει την κακή του πλευρά. Σιγά μην ποινικοποιηθεί και η φιλία τώρα.

Αν κατηγορούταν για ένα ποινικό αδίκημα, θα είχα έναν τρομακτικό πόνο μέσα μου ότι: “Πώς εγώ δεν είχα καταλάβει αυτή την πλευρά του”. Αλλά εντάξει… αν κάτσω να μιλήσω για τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, για τις κακοποιητικές και στη δουλειά…

Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο καθόλου, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μία μέρα θα του μιλάω και την άλλη μέρα θα βγω να τον καταγγείλω. Γιατί έχουν γίνει και τέτοια πράγματα. Του τα έχω «χώσει» εκατομμύρια φορές και για άλλες συμπεριφορές, πολύ. Αλλά, ρίχνοντάς τα όλα στο μπλέντερ του κακοποιητικού γίνεται ένα πράγμα και το «άι σιχτίρ» που σου είπε ο άλλος με τον βιασμό και με τον παιδοβιασμό. Μην τα κάνουμε όλα ένα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.