Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

GNTM: Μια λιποθυμία και μια αποχώρηση – Αυτή είναι η τελική δεκάδα του reality μόδας

Μοιραστείτε το

Με τη Μύρια να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας και να περνάει στη δεκάδα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το GNTM 5. Η χθεσινη αποχώρηση ήταν ίσως μια από τις πιο κρίσιμες, μιας και ήταν εκείνη πριν από την τελευταία δεκάδα του reality μόδας και φυσικά το άγχος ήταν τεράστιο για τα μοντέλα! Η δέκατη θέση κρίθηκε ανάμεσα στη Βικτώρια και τη Μαρία με τη δεύτερη να αποχωρεί.

 

Μετά από ένα συναισθηματικό πλατό και τις έντονες διαφωνίες των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα για την απόδοση των κοριτσιών, το μοντέλο που αποχαιρέτησε το GNTM ήταν η Μαρία! Δεν υποδέχτηκαν όλες οι συμπαίκτριές της με χαρά τη νίκη της Βικτώριας. Έτσι η Κότυ δήλωσε ότι karma is a bitch και η Βικτώρια θα τιμωρηθεί για την αλαζονεία της.

Η Μαρία ήταν από τις κοπέλες που το outfit της ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και την ευνοούσε απόλυτα στο να αναδείξει το σώμα της. Η ίδια ενώ μπήκε μέσα στο set με σκοπό να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα που βρισκόταν εκεί, άλλα ούτε και τη Βίκυ Καγιά!

Η λιποθυμία και η… γιόγκα νίντρα

Πριν την αποχώρηση, ωστόσο, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία της κριτικής στα κορίτσια, ξαφνικά η Μύρια σωριάστηκε κάτω. Αμέσως εμφανίστηκε μέλος του ιατρικού προσωπικού ενώ οι συμπαίκτριές της προσπάθησαν να της σηκώσουν τα πόδια ψηλά.Η Βίκυ Καγιά θέλησε να κάνει μία καίρια παρέμβαση για να τη συνεφέρει. Πήγε δίπλα της και άρχισε να της κάνει… γιόγκα νίντρα (yoga nidra) η οποία είναι μια ισχυρή τεχνική με την οποία μαθαίνει κανείς να χαλαρώνει συνειδητά.

 

Λέγεται και «γιόγκα του ύπνου» καθώς βοηθά και στις αϋπνίες. Είναι μια συστηματική μέθοδος που προκαλεί πλήρη σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Ο όρος προέρχεται από δύο σανσκριτικές λέξεις : γιόγκα, που σημαίνει ενότητα ή επικεντρωμένη επίγνωση, και νίντρα, που σημαίνει ύπνος.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.