Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αρης Πορτοσάλτε για Αζόφ: «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζί;»

Μοιραστείτε το

Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε, καθώς αυτή τη φορά «ξέπλυνε» τους ναζιστές του Αζόφ με αφορμή την εμφάνιση Ελληνοουκρανού στρατιώτη του Αζόφ σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή μαζί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

 

«Όλα καλά, δεν καταλαβαίνω… Η επιλογή του βίντεο ήταν λάθος. Ήταν λάθος επικοινωνιακό. Έδωσε αφορμή σε όλη την κατάσταση εδώ τη διακομματική που τρώει την πουτινική προπαγάνδα αμάσητη και την καταπίνει. Δηλαδή ΚΚΕ, ο διαμετακομιστής των επιστολών του Ιησού, ο άλλος που ήθελε να του κάνει ερώτηση… Όλη αυτή η κωμωδία εν πάσει περιπτώσει. Έδωσε αφορμή σε όλους αυτούς, οι οποίοι επί πέντε χρόνια δεν δίκασαν τη Χρυσή Αυγή και κυβέρνησαν με τους ΑΝΕΛ, να κάνουν σχόλια», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Το τάγμα του Αζόφ είναι ένα κομμάτι ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό. Έχει μέσα ναζιστές οι οποίοι στις εκλογές πήραν 1% – 2%. Στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή ναζιστών, εγκληματικής οργάνωσης που είναι στη φυλακή όλοι, ψήφισαν 7%. Είπα ευθύς εξαρχής ότι η επιλογή της ουκρανικής πλευράς να παρουσιάσει το τάγμα Αζόφ είναι λάθος», σχολίασε.

Αφού επιτέθηκε και στο ΚΚΕ χαρακτηρίζοντάς τους φίλους του Ρώσου προέδρου, μιλώντας για απολογητές του Πούτιν, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αναστασοπούλου: «Το ότι δεν θέλει κάποιος στο ελληνικό κοινοβούλιο να βλέπει νεοναζιστές δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζει την ρωσική εισβολή».
Οικονόμου: «Πρώτα απ’ όλα ποιος είπε ότι είναι νεοναζιστής».
Πορτοσάλτε: «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζί».
Αναστασοπούλου: «Το Τάγμα Αζόφ τι είναι;»
Οικονόμου: «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζιστής ο άνθρωπος αυτός»
Αναστασοπούλου: «Το Τάγμα Αζόφ τι είναι;»
Οικονόμου: «Έχει ενσωματωθεί στον ουκρανικό στρατό. Έχει μιλήσει ο Ουκρανός πρέσβης για αυτό. Έχει ξεκαθαρίσει από το ’14 από τα στοιχεία τα νεοναζιστικά».
Αναστασοπούλου: «Τότε γιατί είναι λάθος;»
Οικονόμου: «Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση»
Πορτοσάλτε: «Είναι λάθος γιατί μετατόπισε το μήνυμα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.