Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022
21
37
04

Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Εκρηξη Πορτοσάλτε – «Εχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων, φοβάται η κυβέρνηση»

Μοιραστείτε το

Επίθεση στα συνδικάτα με αφορμή την απεργία που προκηρύχθηκε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα… κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία να εφαρμόσει τον νόμο ενώ έκανε λόγο για «δικτατορία των συνδικάτων» που στρέφοντα εναντίον των πολιτών.

«Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι τα συνδικάτα, αλλά η κυβέρνηση. Οπως και στην πανεπιστημιακή αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως. Είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται. Δεν τολμά να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή είναι η φοβία της κυβέρνησης» είπε αρχικά.

Οταν αναφέρθηκε από τους συνομιλητές του πως είναι λογικό να θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση μια κοινωνική ένταση απάντησε πως: «Εαν είναι να έχουμε μια φοβική κυβέρνηση… Δεν έχουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου, γιατί λέω πολλές φορές πως έχουμε κομμουνισμό, αλλά έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων. Και τη δικτατορία του Δημοσίου. Με ποιον είμαστε σήμερα. Αν είμαστε με τη δικτατορία των συνδικάτων πάμε με αυταρχισμό κτλ. Αν είμαστε με τους πολίτες, και φαντάζομαι με αυτούς είμαστε…. Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση. Αυτοί που θα βασανιστούν είναι οι πολίτες. Ψάχνουν να βρουν τρόπο να μετακινηθούν. Θα δαπανήσουν καύσιμα».

Μάλιστα επανέλαβε την άποψη για την πανεπιστημιακή αστυνομία λέγοντας πως: «Εναν υπουργό είχε να τα εφαρμόσει, τον Χρυσοχοΐδη και τον πέταξε».

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.