Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πότε επιστρέφει στην τηλεόραση

Μοιραστείτε το

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η είδηση έγινε γνωστή Κυριακή (12/03).

Ο λόγος που δεν πήρε νωρίτερα εξιτήριο είναι ότι ανέβηκαν κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, κάτι που οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από το σπίτι. Έτσι το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

«Είναι μια χαρά στην υγεία του. Θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του την Δευτέρα 13/3» αποκάλυψε η κα. Μαστραγγελή στο TLife.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και πήρε το εξιτήριό του με μερικές ημέρες καθυστέρηση.

Η παρέμβασή του για τον Αμβρόσιο και τα Τέμπη

O παρουσιαστής ωστόσο την Παρασκευή (10/03), παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο Αμβρόσιος είχε δηλώσει – ούτε λίγο ούτε πολύ – πως το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν «η τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι».

Ως εκ τούτου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει για την τραγωδία στα Τέμπη: «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μια στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου, αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δεν γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω ύστερα από επτά ημέρες στην Εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!».

Μάλιστα, όσον αφορά στον Αμβρόσιο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Ο σκοταδιστής Αμβρόσιος δεν σεβάστηκε το εθνικό πένθος».


Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.