Την Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τρίτης, στο πλατό του Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση του Γιώργου Παπαδάκη να ολοκληρώσει την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία.
Ειδικότερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία εκπομπή μαζί, από κοινού, την τελευταία του ώρα. Ο γλυκός μου ο Γιώργος, δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό που έχει αποφασίσει αλλά συνήθως σε παίρνει η ζωή και σε πάει. Δεν τον φοβάμαι. Έχει τόσο χιούμορ, έχει τόσο αυτοσαρκασμό και έχει τόσο πολύ ξυπνήσει χαράματα όλες αυτές τις τελευταίες 34 σεζόν που νομίζω ότι θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και επαγγελματικής εκφοράς που θα του κάνει καλό και αυτό».
«Θεωρώ πως σίγουρα θα συνεχίσει μέσα σε ένα άλλο πλαίσιο. Είναι δυνατόν, τώρα, ο Γιώργος να σταματήσει; Μα είναι ζωή γι’ αυτόν η εργασία. Ανακοίνωσε νωρίτερα ότι μάλλον θα κάνει έναν κύκλο από συνεντεύξεις. Πάντως ό,τι και να κάνει θα το κάνει πάρα πολύ καλά γιατί έχει έναν δικό του, τελείως ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό τρόπο. Θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο, ίσως θα κάνει κάποιο σχολιασμό και στις ειδήσεις».
«Το θέμα είναι ότι κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος, μακρόβιος και επιτυχημένος. Ο Γιώργος περνάει σε έναν άλλο κύκλο ζωής που και αυτός θα είναι επιτυχημένος» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA.
Πηγή: zappit.gr