Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην Ελισάβετ Οικονόμου και στην κάμερα της «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της σεζόν και αποκαλύπτοντας πως η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, εξήγησε γιατί φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανατροπές στο τηλεοπτικό τοπίο.
Αναφερόμενη στην Μπέττυ Μαγγίρα και την ειδική εκπομπή για την παρουσίαση των 28 υποψηφίων της Eurovision 2026, είπε: «Εμένα μ’ άρεσε πάρα πολύ στην παρουσίαση. Μπορεί να είχε άγχος, αλλά είναι ένα λαμπερό κορίτσι, πολύ ταλαντούχο, έχει μπρίο, έχει επικοινωνιακό χάρισμα».
τη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στα συμβόλαια παρουσιαστών που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι: «Θα υπάρξουν ανατροπές», τόνισε η Κόσιαβα, προσθέτοντας ότι «η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει».
«Πληροφορίες που έχω είναι πολύ έγκυρες και πολύ σοβαρές. Εκτός αν γίνει ανατροπή. Δεν μπορώ να πω ότι θα υπογράψει με τον ΑΝΤ1, μη πάρεις από εμένα αυτό τώρα. Θεωρώ όμως ότι θα τη δούμε, από τις πληροφορίες που έχω, τον Σεπτέμβριο σε εκπομπή».