Οι σοροί τους επαναπατρίστηκαν με C-130 από το αεροδρόμιο της Τιμισοάρα, το οποίο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου ανέμεναν συγγενείς και φίλαθλοι.
Η αυτοκινητοπομπή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΡΤnews, ξεκίνησε μέσω της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, της οδού Βούλγαρη, της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και της οδού Κλεάνθους.
Με κόρνες και συνθήματα διέσχιζαν τους κεντρικούς δρόμους, δημιουργώντας σύμφωνα με πληροφορίες πομπή μήκους δύο χιλιομέτρων, ενώ άντρες της Τροχαίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία.
«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» ήταν το σύνθημα που επαναλάμβαναν, με φωνή βροντερή, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ενώ υποδέχονταν με αναμμένους πυρσούς τις επτά σορούς στο γήπεδο της Τούμπας.