Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

Το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 κάνει πρεμιέρα live στο Disney+ και σε βάζει στην πρώτη σειρά

Το Disney+ φέρνει την παγκόσμια πρεμιέρα της πιο fashion-forward ταινίας της χρονιάς απευθείας, σε ζωντανή μετάδοση από το Lincoln Center, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα,.

Από το κόκκινο χαλί μέχρι τις αφίξεις των celebrities και τις πρώτες δηλώσεις του cast, η εμπειρία θυμίζει κάτι ανάμεσα σε fashion show και κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Η Meryl Streep επιστρέφει ως η απόλυτη Miranda Priestly, μαζί με την Anne Hathaway, την Emily Blunt και τον Stanley Tucci, που επαναφέρουν στη ζωή τους χαρακτήρες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Μαζί τους, νέα πρόσωπα όπως ο Kenneth Branagh και η Simone Ashley δίνουν φρέσκια ενέργεια σε έναν κόσμο που δεν σταμάτησε ποτέ να μας γοητεύει.

Το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Απριλίου 2026, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία που καθόρισε το πώς βλέπουμε τη μόδα, τη δουλειά και -ας είμαστε ειλικρινείς- τα boss energy looks.

Η ιστορία μάς φέρνει ξανά στα γραφεία του Runway, στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου η μόδα είναι εξουσία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή