Τίνα Μεσσαροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Το «φάντασμα» της Ελένης Τσολάκη θα πλανάται πάνω από το πλατό»
Η Τίνα Μεσσαροπούλου, γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα στον Alpha, την Κυριακή το μεσημέρι.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και την έναρξη της νέας τηλεοπτικής προσπάθειας της Κατερίνας Καραβάτου με το «Σαββατοκύριακο παρέα» στον ΑΝΤ1. Η Μεσσαροπούλου εξέφρασε την άποψή της λέγοντας: «Αυτό που δεν ήθελε να της συμβεί η Κατερίνα Καραβάτου, θα της συμβεί. Δηλαδή θα είναι πρωί. Άρα, λοιπόν, το φάντασμα της Ελένης Τσολάκη θα “πλανάται” πάνω από το πλατό».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο της Καραβάτου, σημειώνοντας: «Από τη στιγμή που η Κατερίνα έχει ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Δεκέμβριο, νομίζω ότι δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια στο να διαπραγματευτεί. Το θέμα είναι να βγει στον αέρα η εκπομπή».
Κλείνοντας, η δημοσιογράφος σημείωσε: «Μια εκπομπή που κάνει επιτυχία το καλοκαίρι με ένα πολύ διαφορετικό κοινό, δεν σημαίνει ότι θα κάνει επιτυχία τον χειμώνα. Δεν λέω ότι η Κατερίνα δεν θα τα πάει καλά. Αν με έβαζες όμως αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση, να ποντάρω… δεν θα τα πόνταρα τα λεφτά μου».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης