Με μία ακόμη πρωτιά στην τηλεθέαση έκλεισε η εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του Alpha κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή το πρωί της Παρασκευής (13/6), με τον ανταγωνισμό να περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους.
Πιο συγκεκριμένα, η Super Κατερίνα σημείωσε τηλεθέαση 11,9% στο δυναμικό κοινό (18-54). Ακολούθησαν ισόπαλοι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με 9,3% και μια ανάσα χαμηλότερα οι «Αταίριαστοι» στο 9%. Το Breakfast@Star έκλεισε την εβδομάδα με 7,6%, ενώ «Πρωινό ΣουΣού» (4,7%) και «Πρωίαν σε είδον» (3,2%) ολοκλήρωσαν την κούρσα.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί τα πρωτεία ανήκουν δικαιωματικά στον ΣΚΑΪ, αφού με ποσοστό 18,4% οι Κούτρας-Ντσούνος δεν άφησαν περιθώρια στον ανταγωνισμό. Στη δεύτερη θέση η Κατερίνα Καινούργιου με 11,9% και σχεδόν ισόπαλη η Φαίη Σκορδά στο 11,8%. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε τηλεθέαση 11,2%, στο 6,2% το Breakfast@Star και στο 4,6% η Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. Η Ελένη Τσολάκη έκλεισε την κούρσα με 4,5%.
Αναλυτικά η τηλεθέαση:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Super Κατερίνα – 14,7%
Buongiorno – 12,6%
Breakfast@star – 11,5%
Αταίριαστοι – 11,1%
Πρωινό ΣουΣου – 6,3%
Πρωίαν σε είδον – 5,8%
Το Πρωινό – 5,5%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Αταίριαστοι – 15,6%
Super Κατερίνα – 12,5%
Το Πρωινό – 11,7%
Buongiorno – 11,2%
Breakfast@star – 7,5%
Πρωινό ΣουΣου – 6,8%
Πρωίαν σε είδον – 6,1%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.