Θοδωρής Ρωμανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τον αγαπώ, μου είχε φερθεί υπέροχα στη συνεργασία μας»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, όπως είδαμε το πρωινό της Πρωτομαγιάς στον αέρα του Alpha. Ο έμπειρος ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική υπόθεση του συναδέλφου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης επισήμανε αρχικά πως «δεν είχα ακούσει μόνο για τις εξωσυζυγικές σχέσεις εκείνου, για διάφορους λέγονται αλλά, άμα δεν τα δεις και άμα δεν τα γνωρίζεις από κοντά, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Και γω λέω ότι είμαι αστροναύτης».

«Τον αγαπώ τον Πέτρο, πιο πολύ τηλεόραση είχαμε κάνει μαζί. Στην θεατρική παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» μου είχε φερθεί υπέροχα».

«Η Ελπίδα Νίνου είναι γυναίκα του, εννοείται ότι θα τον στηρίξει. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις είτε στηρίζεις τον άνθρωπος σου είτε τον παρατάς» υπογράμμισε, παράλληλα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή