Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2025

Θάνος Λέκκας: «Ήθελα να είμαι γοργόνα, το μακρύ μαλλί να κυματίζει μέσα στο νερό»

Ο Θάνος Λέκκας βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” του Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την περίοδο που είχε πολύ μακριά μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είδε στον αέρα και τη σχετική φωτογραφία, ο Θάνος Λέκκας παραδέχθηκε αρχικά πως “το μακρύ μαλλί τότε ήθελα να κυματίζει μέσα στο νερό. Ήθελα να είμαι γοργόνα. Και όλοι νομίζουν πως είναι είτε για την εκκλησία είτε ότι ήθελα να είμαι μεταλλάς, όμως όχι. Ήθελα να έχω μακρύ μαλλί σαν τους ινδιάνους, ένα τέτοιο πράγμα”.

Αμέσως μετά, δε, όταν είδαμε μια εικόνα του ηθοποιού μαζί με έναν παπαγάλο, ο Θάνος Λέκκας εκμυστηρεύτηκε πως “ο παπαγάλος μου, δικός μου, έφυγε από τη ζωή το 2018. Τον έλεγαν Κόσμο, ήταν ένα unisex όνομα που ήθελα. Μετά της έκανα εξέταση, είδα πως ήταν θηλυκό και ήταν η Μις Κόσμο. Ήταν η παρέα μου για 17 χρόνια”.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή