Συγκλονιστικός Ανδρέας Τετέι: «Το μεγαλύτερο παιδικό μου τραύμα ήταν όταν έμπαινα στο λεωφορείο, όποιος καθόταν δίπλα μου άλλαζε θέση»
Ο Ανδρέας Τετέι, ένας ταλαντούχος 24χρονος ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, που από τη νέα σεζόν θα ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, άνοιξε την καρδιά του για τις ρατσιστικές εμπειρίες που βίωσε στην Ελλάδα.
Καλεσμένος στην εκπομπή Build Up του Athletico, ο Τετέι μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη και αποκάλυψε τραυματικά περιστατικά από τη ζωή του.
Στην εκπομπή, ο Τετέι περιέγραψε την πικρή εμπειρία του στα δημόσια μέσα μεταφοράς: «Το μεγαλύτερο τραύμα μου είναι από την παιδική μου ηλικία. Όταν έμπαινα στο λεωφορείο και πήγαινα να κάτσω σε μία άδεια θέση, αυτός που καθόταν δίπλα μου σηκωνόταν και άλλαζε θέση. Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι αν θέλω να κάτσω δίπλα σε κάποιον. Τότε ακόμα δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Γιατί ένας μεγάλος άνθρωπος να σκεφτεί να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδάκι;», εξομολογήθηκε.
Ο ποδοσφαιριστής συνέχισε περιγράφοντας πώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις: «Έλεγα στον εαυτό μου: θα περιμένεις μέχρι να ψιλοαδειάσει. Και εκεί που άδειαζε το λεωφορείο, το 608 έπαιρνα τότε, στη Γαλατσίου, πήγαινα και καθόμουν στη γαλαρία. Έμπαιναν και κάποιοι συμπαίκτες μου και πήγαινα και καθόμασταν μαζί», παραδέχεται ο νεαρός άσος. Σχολιάζοντας την επίδραση αυτών των εμπειριών στην ψυχολογία του, ο Τετέι ανέφερε: «Τότε δεν καταλάβαινα ότι δεν φταίω εγώ. Μετά το κατάλαβα, ότι το μυαλό των άλλων είναι έτσι», τόνισε ο Ανδρέας Τετέι.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης