Συγκινημένος ο Γιώργος Σουξές: «Στην τελευταία κουβέντα που είχα με τον γιο μου μού είπε: μου πρόσφερες πάρα πολλά, σε ευχαριστώ»

“Μου έχει τύχει αρκετές φορές να χάσω την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή.. σε όλα τα επίπεδα”.
Στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Χάσαμε τη θεία, στοπ» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Εκεί, ο Γιώργος Σουξές, που τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στο «Hotel Elvira» του MEGA, ρωτήθηκε για την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση με τον μονάκριβο γιο του.
«Μου έχει τύχει αρκετές φορές να χάσω την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή.. σε όλα τα επίπεδα. Στην τελευταία κουβέντα που κάναμε με τον γιο μου, μού είπε: μου έχεις προσφέρει πάρα πολλά, σε ευχαριστώ», εξομολογείται ο ηθοποιός και φορτίζεται συναισθηματικά.
«Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Μάλλον περίμενα να το ακούσω μετά από… ξέρω γω… 35 χρόνια, που υπολογίζω να πεθάνω», συμπληρώνει με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές, ενώ όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να μάθει περισσότερα για τον γάμο του, εκείνος απάντησε στο ίδιο ύφος:
«Μου απαγορεύεται να μιλάω για αυτά τα πράγματα».
Πηγή: zappit.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης