Συγκινεί η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Από την πρώτη μέρα ένιωσα ότι είναι δικό μου παιδί»
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ευγενία Δημητροπούλου στον Κώστα Τσουρό και τη Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη δημοφιλή εκπομπή “Το ‘χουμε” στον ΣΚΑΪ, συζήτησε για τις προκλήσεις και τις εμπειρίες της κατά τη διαδικασία υιοθεσίας της κορούλας της.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, διευκρινίζοντας ότι αυτή η διαδικασία είναι κάτι που “με τα χρόνια ξεθωριάζει”. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, “ούτως ή άλλως θα το έκανε”, τονίζοντας πως η καθημερινότητα με το παιδί γίνεται κυρίαρχη και οι προηγούμενες δυσκολίες ξεχνιούνται. Η Ευγενία τόνισε τη σημαντικότητα του δεσμού μητέρας-παιδιού, λέγοντας: “Εννοείται πως αλλάζει όλη σου η ζωή οπότε μετά επικεντρώνεσαι στο μεγάλωμα του παιδιού… Από την πρώτη μέρα ένιωσα ότι είναι δικό μου παιδί”. Πρόσθεσε, επίσης, την άποψή της ότι “γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί, αλλά αυτός που το μεγαλώνει”, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παρουσίας και υποστήριξης σε όλες τις στιγμές της ζωής του παιδιού.
Τέλος, αναφέρθηκε στις επιλογές που έχουν οι γυναίκες στο να γίνουν μητέρες, εκφράζοντας τον σεβασμό της προς εκείνες που αποφασίζουν να μπουν στη διαδικασία της υιοθεσίας ή άλλων προσπαθειών. “Εύχομαι πάντα να γίνει ο καθένας γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί”, συμπλήρωσε με συγκίνηση.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης