Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη: «Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι και χειρότερα, στριφογυρίζουν όλα στο μυαλό μου»
Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά την απώλεια δύο σημαντικών ανδρών της ζωής της, του πατέρα της, Γιάννη, και του αδελφού της, Νίκου.
Σε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, η τραγουδίστρια εξέφρασε με συγκίνηση τα συναισθήματά της, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση του πένθους. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η Άννα Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι. Να πω ότι είμαι καλά; Δεν είμαι. Και όσο περνάει ο καιρός γίνομαι και χειρότερα. Απλά προσπαθώ να βρίσκω τρόπους για να το προσπερνάω και να μη σκέφτομαι όλη την ημέρα αυτό το πράγμα».
Η τραγουδίστρια περιέγραψε την καθημερινή της πάλη με το πένθος, τονίζοντας ότι οι αναμνήσεις την κατακλύζουν. Η Φλωρινιώτη αποκάλυψε επίσης τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια, λέγοντας πως από τότε που έκανε τατουάζ την εικόνα του αδελφού της, νιώθει ότι είναι πάντα δίπλα της: «Μέσα μου είναι, αλλά είναι και επάνω μου».
Η συναισθηματική της φόρτιση ήταν εμφανής καθώς έδειχνε το νέο της τατουάζ στην κάμερα, τιμώντας έτσι τον πρόωρα χαμένο αδερφό της. Αυτές οι αποκαλύψεις δίνουν στους θαυμαστές και το κοινό μια βαθύτερη κατανόηση της προσωπικής της δοκιμασίας, προσθέτοντας μια ανθρώπινη διάσταση στη δημόσια εικόνα της τραγουδίστριας.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης