Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν τα βρήκαμε εξωδικαστικά, θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια»

Μοιραστείτε το

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, πραγματοποίησε δηλώσεις στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, χτες Τρίτη (29/11), κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δικαστική διαμάχη με τον ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη.

“Σε λίγο ξεκινάνε οι αγωγές του κυρίου Κιμούλη κατά του σωματείου και οι ανταγωγές, επομένως θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια” δήλωσε ο κ. Μπιμπίλας.

Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει εξωδικαστική λύση, ο ίδιος αρνήθηκε. “Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει εξωδικαστικά”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης διεκδικεί αποζημίωση ύψους730.000 ευρώ, με αγωγή που κατέθεσε κατά των συναδέλφων του Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, για τα όσα υποστήριξαν στο παρελθόν περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του στο πλαίσιο συνεργασίας τους.

Παράλληλα, ο ηθοποιός στράφηκε και κατά του ΣΕΗ και τριών ακόμη μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ από το ΣΕΗ και 50.000 ευρώ από το καθένα από τα τρία μέλη του, ενώ επιπρόσθετα αιτείται να του καταβληθεί το ποσό των 231.227, 80 ευρώ για την περιουσιακή ζημία.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι δεν ανήκει σε καμία θρησκεία και πως το επόμενο διάστημα προγραμματίζει διακοπές στη Νέα Ζηλανδία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.