Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο, με την τακτική του έχω

Μοιραστείτε το

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον Γιώργο Κιμούλη την πολυσυζητημένη «επιστροφή» του στο θεατρικό σανίδι και τόνισε πως αν τον προσκαλέσει, θα πάει στην παράστασή του. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε αρχικά, στη δήλωση που έκανε ο ηθοποιός ότι «δεν πρόκειται για επιστροφή, αφού ποτέ δεν έφυγε από κάπου για να επιστρέψει».

«Ο Γιώργος Κιμούλης το λέει πολύ σωστά, ποτέ δεν έφυγε. Και για αυτό είναι και λάθος που λέει ο ίδιος για διαφυγόντα κέρδη. Αφού δεν έφυγε, δεν έχει διαφυγόντα κέρδη. Δεν είναι κόντρα με το ΣΕΗ, είναι αγωγές που έχει κάνει ο κύριος Κιμούλης εναντίον του σωματείου που πιστεύει ότι τον διέγραψε για δεύτερη φορά παράτυπα», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως μόνο η δικαιοσύνη θα κρίνει το αποτέλεσμα και τόνισε πως θα αποδειχθεί ότι το σωματείο έπραξε σωστά. «Αυτό θα αποδειχτεί στα δικαστήρια. Το σωματείο έχει λειτουργήσει απόλυτα νόμιμα, χωρίς παρατυπίες και ο κύριος Κιμούλης προσπαθεί να πείσει ότι εμείς έχουμε κάνει λάθος, δηλαδή το σύνολο των ηθοποιών», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως αν τον προσκαλέσει στην παράστασή του, θα πάει, καθώς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον συνάδελφό του.

«Εάν με καλέσουν στην παράστασή του, θα πάω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήμασταν συμμαθητές. Μαζί μπήκαμε σε μια σχολή, μαζί τελειώσαμε. Δεν έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με την τακτική του έχω πρόβλημα», είπε κλείνοντας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.