Σοφία Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είπε στον Σωτήρη Καλυβάτση ότι… έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα»

Η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη μήνυση για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια του podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

«Είμαι περήφανη για τον τρόπο που διαχειρίστηκα το συγκεκριμένο γεγονός στη δουλειά μου, ακολούθησα όλες τις διαδικασίες. Παλαιότερα, οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει στην κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μου είπε ότι ρώτησε τον Μάνο αν καταλαβαίνει τι έκανε, αν συνειδητοποιεί ότι χτύπησε μια γυναίκα. Εκείνος απάντησε “ξέρω τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές, το έκανα για να τη φοβίσω”. Αυτή τη στιγμή αποφάσισα να υποβάλω μήνυση. Κανείς δεν με πίστεψε και όλοι με αμφισβήτησαν, αλλά τελικά δικαιώθηκα», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή