Σάββατο, 23 Αυγούστου 2025

Σοφία Κουρτίδου: «Δεν περίμενα πως μια επέμβαση θα με κάνει να θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»

“Το σώμα μου φωνάζει και ήρθε επιτέλους η στιγμή να το φροντίσω ουσιαστικά όπως του αξίζει” εξομολογήθηκε η Σοφία Κουρτίδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Σοφία Κουρτίδου να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε, πριν από λίγα 24ωρα, εσπευσμένα στο χειρουργείο. Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα σύντομο απόσπασμα για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν με θέρμη «καλή ανάρρωση».

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Κουρτίδου έγραψε αρχικά πως «αυτό το καλοκαίρι μου συνέβησαν αρκετά. Πολλά που οι περισσότεροι θα χαρακτήριζαν ως κακοτυχίες, είτε μικρές είτε μεγάλες. Εγώ όμως αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί με έκαναν να νιώθω ακόμα περισσότερο ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Θυμάμαι πως ήμουν μικρό παιδί όταν η αγαπημένη μου γιαγιά χρειάστηκε να αφαιρέσει τη χολή της και τώρα ήρθε η σειρά μου».

«Δεν περίμενα πώς μία χειρουργική επέμβαση που συνέβη ξαφνικά θα με κάνει να θέλω τόσο πολύ να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Αλλά τελικά η δύναμη που πηγάζει από την ευγνωμοσύνη, ίσως είναι η πιο ισχυρή από όλες. Γιατί το σώμα μου φωνάζει και ήρθε επιτέλους η στιγμή να το φροντίσω ουσιαστικά όπως του αξίζει».

​»Νιώθω απερίγραπτα τυχερή που ζω αγαπημένη, που σας έχω δίπλα μου και σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και τις προσευχές σας. Δεν υπάρχει ομορφότερο γιατρικό από την αγάπη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σοφία Κουρτίδου σ’ αυτό το νέο της μήνυμα στα social media το απόγευμα της Παρασκευής.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή