Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Real View: «Στεναχωρήθηκα όταν είδα να μην σχολιάζουν την επανάληψη σειρών στο ίδιο κανάλι»
Η δημοφιλής ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου συζήτησε την τηλεοπτική της απουσία και τις σκέψεις της για την εκπομπή Real View.
Η συνέντευξη προβλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής στο πρόγραμμα του Alpha. Ανοίγοντας τη συζήτηση για την τηλεοπτική της απουσία, η Αναστασοπούλου αναγνώρισε ότι δεν έχει συμμετάσχει σε κάποιο πρόγραμμα τη φετινή σεζόν. «Τηλεοπτικά δεν έχω συζητήσει για κάποια εκπομπή. Τώρα, από που να το πιάσεις και πως να το αναλύσεις αυτό. Δεν είναι προς ανάλυση η ιστορία των προηγούμενων μηνών», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας το περίπλοκο της καταστάσεως.
Η ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στην εκπομπή Real View, εκφράζοντας εκπλήξεις και σκέψεις για το περιεχόμενό της. «Δεν μου επιτρέπει ο χρόνος μου να βλέπω κάποια πράγματα τυχαία παρακολούθησα το Real View προχθές αλλά δεν θα μείνω σ’ αυτό, στο κομμάτι της εκπομπής. Θα μείνω στις επαναλήψεις που θα μπουν σ’ αυτό το κανάλι σε σχέση με κάποια σίριαλ που διαφημίζονται ως τα καλύτερα της ελληνικής τηλεόρασης», ανέφερε η Αναστασοπούλου, υπογραμμίζοντας μια εμμονή με το περιεχόμενο που προβάλλεται.
Στη συνέχεια, εκφράζοντας μια ελπίδα για περισσότερη κριτική ανάλυση, σημείωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ οι γυναίκες που βρίσκονται εκεί να μην το άφηναν να περάσει έτσι και να το σχολίαζαν. Γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν είδα να μην σχολιάζεται και απλά να επικοινωνείται ως ότι “θα δούμε τα καλύτερα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης σε επανάληψη” σ’ αυτό το κανάλι».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης