Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πασχάλης, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διαχείριση της μεγάλης επιτυχίας καθώς και στη μακρόχρονη σχέση με τη σύζυγο του, Αλίκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχάλης εξομολογήθηκε αρχικά πως «του χρόνου κλείνω 60 χρόνια στο τραγούδι. Το να πιάσεις την κορυφή είναι μεν δύσκολο, πολλές φορές τυχερό, είναι και θέμα αξίας. Για να την διατηρήσεις όμως την κορυφή θέλει μελέτη, θέλει τέχνη κι αυτό. Πρέπει να αποσύρεσαι και να επανέρχεσαι. Το έχω κάνει σε όλη μου την καριέρα 5 – 6 φορές σίγουρα».
«Από την πρώτη στιγμή ήμουν σταρ, γνώρισα την πολύ μεγάλη επιτυχία. Το σταριλίκι όμως το γνώρισα και αργότερα όταν έκανα τη σόλο καριέρα μου. Όπως είναι ο Ρουβάς των τελευταίων ετών, έτσι ήμουν τότε σούπερ σταρ εγώ. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Η πρώτη στα εξώφυλλα ήταν η Βουγιουκλάκη και δεύτερος ερχόμουν εγώ».
«Με την Αλίκη είμαστε μαζί 55 χρόνια. Ήμασταν γειτονόπουλα και κυκλοφορούσαμε στη Θεσσαλονίκη, κάποια στιγμή βρεθήκαμε, γίναμε ζευγάρι και από τότε είμαστε μαζί. Ερωτεύτηκα σ’ εκείνη την ευθύτητα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πασχάλης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.
Πηγή: zappit.gr