Πάνος Καλίδης: «Είχα κι εγώ πρόταση για να τραγουδήσω στο Τελ Αβίβ»

Με αφορμή τις συναυλίες των καλλιτεχνών στο Ισραήλ, ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, καθώς και στην αφιερωματική συναυλία του Βασίλη Καρρά.

«Είχα κι εγώ πρόταση για να τραγουδήσω στο Τελ Αβίβ. Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τους τραγουδιστές που πάνε να τραγουδήσουν, αυτή είναι η δουλειά μας. Στο Ισραήλ αγαπάνε πάρα πολύ την ελληνική μουσική, κι έτσι έρχονται πολλοί Ισραηλινοί στην Ελλάδα και ακούνε τη μουσική μας στα νυχτερινά κέντρα. Πραγματικά μας αγαπάνε, μας αγκαλιάζουν και μας προσέχουν πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Και πρόσθεσε: «Η μουσική της Ελλάδα έχει πολλές αμερικανιές μέσα, χαλάμε την κουλτούρα μας. Η τραπ είναι ένα είδος μουσικής που αγαπάει η νεολαία, αλλά δεν παύω να υποστηρίζω τον λαϊκό τραγούδι».

«Υπήρξαν πολλοί καλλιτέχνες που πήγαν και δεν έπρεπε και πολλοί που έπρεπε να πάνε και δεν πήγαν, δεν ξέρω ποιος έκανε την επιλογή. Θα περίμενα να δω τον κουμπάρο του, Μανώλη Ζωϊδάκη, και πολλούς ακόμη που ήταν στον Βασίλη Καρρά», κατέληξε ο Πάνος Καλίδης.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή