Ο Νίκος Οικονομόπουλος απαντά στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας για τα μπουζούκια

Ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τα μπουζούκια, αλλά και για τις επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Ήμουν 21 ημέρες στην Αμερική, ήταν πολύ ωραία, μακάρι η αγάπη του κόσμου να μην έχει τελειωμό», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνέχισε λέγοντας: «Το νέο μου τραγούδι λέγεται «Εισιτήριο ένα». Αν είχα ένα εισιτήριο θα το έδινα σε έναν άγνωστο που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη, πάντα το κάνω αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για τα μπουζούκια, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε τα εξής: «Δεν είδα τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό, ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Εμείς τον σεβόμαστε, τον αγαπάμε, δεν χρειάζεται να πω αν συμφωνώ ή δεν συμφωνώ».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή