Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2025

Ναταλία Γερμανού: «Προδόθηκε» ο καλεσμένος που θα της κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα

Το “Καλύτερα δε Γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, η εκπομπή που έγινε θεσμός τα Σαββατοκύριακα, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Alpha, συνεχίζεται για 8η σεζόν.

Το αγαπημένο ραντεβού επιστρέφει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 13:50 και υπόσχεται να κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, για μία ακόμη χρονιά μοναδικά.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, οποίος θα μιλήσει για όλους και για όλα στη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το γεγονός “πρόδωσε” η Δέσποινα Βανδή μέσα από ένα Instagram story της. Ποζάροντας δίπλα στον σύντροφό της η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

“Κοίταξε, τώρα, Ναταλία μου. Έχω πολύ σοβαρό θέμα μαζί σου, διότι εγώ την Παρασκευή έχω πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο ‘Μόνα Λίζα’ και εσύ έχεις πρεμιέρα το Σάββατο και φαντάσου ότι με νίκησες. Ναι, λοιπόν, θα έρθει σε εσένα το Σάββατο, ο υποφαινόμενος (σ.σ. Βασίλης Μπισμπίκης). Χαλάλι σου κορίτσι μου. Καλή πρεμιέρα!”.

Το συγκεκριμένο story αναδημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού, η οποία έγραψε από την πλευρά της: “Καλή μας πρεμιέρα φίλη, να σκίσουμε!! Βασίλη Μπισμπίκη σε περιμένω”.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή