Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026

Ναταλία Γερμανού: «Ουδέποτε θα δω ανταγωνιστικά την Αναστασία Γιάμαλη»

Τα περί ανταγωνισμού και των προσώπων που έχουν βρεθεί απέναντί της τηλεοπτικά σχολίασε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (25/10).

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ουδέποτε είχε κάτι να χωρίσει από τους ανθρώπους που παρουσίασαν εκπομπές απέναντι από τη δική της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη φετινή της αντίπαλο, Αναστασία Γιάμαλη.

«Ούτε με τον Κώστα Τσουρό μας χώρισε ποτέ το “απέναντι” και να σου πω και για το φετινό παράδειγμα, ότι και με την Αναστασία Γιάμαλη που σκίζει το κορίτσι -να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα, να μην κρυβόμαστε- την εκτιμώ τόσο πολύ σαν δημοσιογράφο και τη συμπαθώ τόσο πολύ, που ουδέποτε θα την δω ανταγωνιστικά. Άσε που κάνει μία αμιγώς δημοσιογραφική εκπομπή», σχολίασε η παρουσιάστρια στον αέρα του Alpha.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή