Ναταλία Γερμανού – Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο “Καλύτερα δε γίνεται” την επόμενη σεζόν
Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αλλαγές και σε πρόσωπα της ομάδας.
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης φαίνεται πως παραμένει κανονικά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την επόμενη χρονιά, συνεχίζοντας τη σταθερή παρουσία που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια στο πάνελ της εκπομπής. Άλλωστε, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής θεωρείται από τα πρόσωπα που έχουν «δέσει» περισσότερο με τη φιλοσοφία του «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας όσο και στον σχολιασμό της επικαιρότητας.
Άγγελος Βουράκης και Ελιάνα Χρυσικοπούλου φαίνεται πως έχουν ένα μεγάλο ερωτηματικό για την επόμενη χρονιά, ενώ οι φημολογίες περί επιστροφής της Ναταλίας Αργυράκη στο “Καλύτερα δε γίνεται” μάλλον θα μείνουν απλά φήμες, μια και το περιβάλλον του καναλιού δεν φαίνεται να επιδιώκει κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να «κλειδώσουν» μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον σταθμό για τη μορφή που θα έχει το «Καλύτερα δε γίνεται» τη νέα τηλεοπτική χρονιά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης