Μιχάλης Οικονόμου: «Πάντα θα υπάρχουν ακραίες απόψεις, έχω σβήσει αρνητικά σχόλια»

 

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού», μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μαύρου.

Ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε ότι οι επιθετικές συμπεριφορές πρέπει να γίνουν ορατές προκειμένου η κοινωνία να αφυπνιστεί και να διορθώσει τα λάθη της. «Πιστεύω ότι τα ζητήματα που σχετίζονται με επιθέσεις βίας πρέπει να αναδείχονται και ο καθένας ας αναλογιστεί τι χρειάζεται να διορθώσει μέσα του, ώστε αυτή η κοινωνία να εξελιχθεί σε μια πιο συμπεριληπτική. Πάντοτε θα υπάρχουν ακραίες απόψεις ή στάσεις στην κοινωνία, αλλά εύχομαι ότι θα προκύψει κάποια μορφή αφύπνισης», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εφάρμοσα τον νόμο της καρδιάς, προτού εγκριθεί οποιοσδήποτε νόμος, και έπραξα αυτό που θεωρούσα σωστό για την οικογένειά μου. Ευτυχώς, ο νόμος μας δικαίωσε. Αυτό που χρειάζεται να επενδύσουμε είναι η εκπαίδευση, διότι τα κινητά μας αφαιρούν τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε και η νεολαία κοιμάται με τα κινητά, με συνέπεια να γίνεται ιδιαίτερα επιθετική».

Ο Μιχάλης Οικονόμου αναφέρθηκε επίσης: «Έχω καταργήσει αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά το κάνω για να απομακρύνω την κακή ενέργεια — όχι ότι με αφορούν. «Όταν παρέλαβα το βραβείο Χορν ένιωσα ότι πετώ. Εκεί δημιουργήθηκε μέσα μου μια αντίφαση, η οποία μου είπε: «Ώπα Μιχάλη, όλα καλά, δεν συνέβη κάτι τόσο τρομακτικό, έχεις μπροστά σου πολύ δρόμο και ο δρόμος αυτός θα δείξει την επιτυχία. Θέλω να έχω διάρκεια στον τομέα μου, κι όχι να είμαι ένα πυροτέχνημα που σκάει», κατέληξε με έμφαση.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή