Μαρία Ηλιάκη σε Ματίνα Νικολάου: «Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο, 5 χρόνια Μουτσινά… σαν αιώνας μου φάνηκε αλλά καλά είμαστε»

Τη Ματίνα Νικολάου υποδέχθηκε στον καναπέ του “Νωρίς Νωρίς” η Μαρία Ηλιάκη. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει φέτος η ηθοποιός, ενώ από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εμπειρίες τους από τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ ξεκίνησε τη συνέντευξη με την αναφορά στον πρώην συνεργάτη της, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν έχουν επαφές.

«Ξέρεις τι σκεφτόμουν πριν έρθεις; Έχουμε και κάποια κοινά εμείς οι δύο… 5 χρόνια Μουτσινά. Σαν 10 μου φάνηκαν, βέβαια, σαν αιώνας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

«5 κι εσύ; 5 κι εγώ», της απάντησε η Ματίνα Νικολάου.

«Εντάξει… καλά είμαστε», σχολίασε η παρουσιάστρια με χιούμορ, με την ηθοποιό να συμφωνεί στο ίδιο ύφος: «Καλά; Πολύ καλά καλέ!».

«Μου λείπει μερικές φορές η τηλεόραση, αυτή η ενέργεια και η δημιουργικότητα. Κάναμε μία εκπομπή με τον Νίκο που είχε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα και πολλή προετοιμασία. Εμένα αυτό με ενεργοποιούσε πολύ, αν και εκείνη την περίοδο δούλευα πάρα πολύ με τηλεόραση και θέατρο», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή