Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια η φετινή τηλεοπτική σεζόν και η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για την συνεργασία με τον Άρη Πορτοσάλτε και όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν στην εκπομπή τους.
Πως ήταν η συνεργασία με τον Άρη Πορτοσάλτε; Είστε και οι δυο δυναμικές προσωπικότητες.
Αν κάτι δεν μου αρέσει, φαίνεται στο πρόσωπο μου, δεν μπορώ να κρυφτώ. Δεν νομίζω πως έχω συνεργαστεί και με κάποιον που δεν ήταν έντονος, στα δίδυμα έχω «χτυπήσει κόκκινο». Με τον Άρη μπορεί να μην έχουμε τις ίδιες απόψεις σε βασικά πράγματα, υπάρχουν όμως συναδελφικότητα και ισορροπία που έχει βρεθεί μετά από πάρα πολλά χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας. Δεν προσπαθεί κανένας να καλύψει κάποιον, υπάρχει ο χώρος – δυο ώρες κάθε μέρα – να λέμε την άποψη μας και οι δυο οπότε κάπως έτσι πέρασε η χρονιά χωρίς να με έχει αγχώσει κάτι πάρα πολύ σε σχέση με αυτό.
Επειδή η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, η σκαλέτα θα είναι ίδια; Ή σκέφτεστε να κάνετε τονωτικές ενέσεις και αλλαγές;
Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές. Προφανώς και θα αλλάξουμε πράγματα, ο στόχος της εκπομπής θα παραμείνει ο ίδιος. Όπως έχεις δει, δεν είμαστε μόνο στα θέματα του κόσμου, της γειτονιάς, πλέον έχουμε ανοίξει και πιο κοινωνικά ζητήματα, με τον τρόπο που εμείς έχουμε επιλέξει να το κάνουμε. Πάντα, βέβαια, υπάρχει και επικαιρότητα. Ο ΣΚΑΪ έχει πάρα πολλές ώρες ζωντανό πρόγραμμα και ο τηλεθεατής γνωρίζει πως ό,τι και αν συμβεί, στον ΣΚΑΪ θα το δει.