Μαντώ: «Είχαμε μάθει αλλιώς, δεν σκεφτόμασταν ποτέ… πώς θα βγάλω το μήνα;»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Μαντώ, η οποία μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, τις μεγάλες αλλαγές στον χώρο της μουσικής και την απότομη μετάβαση από τις «χρυσές εποχές» στην αβεβαιότητα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως η κρίση επηρέασε βαθιά τους καλλιτέχνες που είχαν γνωρίσει την επιτυχία των προηγούμενων δεκαετιών. «Ήταν μία προσγείωση φοβερή και χωρίς αλεξίπτωτο κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

«Υποφέραμε. Αυτή η δεκαπενταετία μάς στοίχισε. Είχαμε μάθει αλλιώς. Δεν σκεφτόμασταν ποτέ “πώς θα βγάλω το μήνα;”. Και ήρθε αυτή η στιγμή να το σκεφτούμε πώς θα βγάλουμε το μήνα. Και ήρθε και ο covid μετά», κατέληξε η Μαντώ.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή