Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης προχώρησε σε διευκρινίσεις μετά την ανάρτηση της Λένας Ζευγαρά την Κυριακή 8 Ιουνίου, στην οποία εξέφρασε την αγανάκτησή της. Ο κ. Καϊμακάμης διευκρίνισε ότι η ανάρτηση της Λένας αφορά τα προσβλητικά και χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, και όχι το πανό που εμφανίστηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η ανάρτηση της κας Λένας Ζευγαρά, η οποία έγινε την 08.06.2025, ατυχώς σχετίστηκε με την ανάρτηση ενός πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης. Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αναφέρεται στη σειρά των μηνυμάτων που πλημμύρισαν τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, με εξαιρετικά προσβλητικό, συκοφαντικό και απειλητικό περιεχόμενο, όπως: ‘να πεθάνεις εσύ και η οικογένειά σου’, ‘να βγάλεις καρκίνο’, ‘θα σου κάνουμε το σπίτι’, κ.λπ., και στους αποστολείς αυτών των μηνυμάτων, ανώνυμους και μη.
Δεδομένου ότι η κα Λένα Ζευγαρά δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του μπάσκετ και επομένως δεν έχει καμία πληροφόρηση σχετικά με το αφήγημα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες περί δήθεν σχέσης της με γνωστό καλαθοσφαιριστή, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει προσωπικά, απευθύνθηκε στο δικηγορικό μας γραφείο για να λάβει μέτρα για την προστασία της ακεραιότητας, αλλά και την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής της.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς και το bullying που επιχειρείται, δεν είναι μεμονωμένα φαινόμενα. Ανεξάρτητα από τη νομική οδό που θα ακολουθηθεί, ας γεννήσουν σκέψεις για το κατά πόσο μπορεί να είναι ανεκτή η δημιουργία ενός καθεστώτος τρόμου για μια γυναίκα, η οποία αδικαιολόγητα βρίσκεται στη δίνη μιας βάναυσης και σεξιστικής προσβολής και στοχοποίησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Λένας Ζευγαρά.