Λάκης Γαβαλάς: «Θα καταλήξω στάχτη σε ένα κουτί, αφού ο πατέρας μου ο μαρμαράς δεν ζει για να μου βάλει την ταφόπλακα»
Ο Λάκης Γαβαλάς, ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής στο ανανεωμένο GNTM, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα σχόλιά του σχετικά με τη στυλιστική εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, καθώς και για τον θάνατο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γαβαλάς επεσήμανε ότι η γνώμη του για τη μόδα δεν αλλάζει εύκολα: «Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Θαυμάζω την καλλιτέχνιδα Άννα Βίσση, αλλά η άποψή μου για τα ρούχα, όχι στη συγκεκριμένη, αλλά παντού, έχει μια υπόσταση».
Στη συνέχεια, σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση, ο Γαβαλάς αναφέρθηκε στο θέμα του θανάτου με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δηλώνοντας: «Μέσα σε ένα κουτί θα καταλήξω σε στάχτη. Ο πατέρας μου είχε μηχανήματα κοπής μαρμάρων και δυστυχώς από μικρό παιδί έβλεπα ότι τα μόνα αξιόλογα ήταν οι ταφόπλακες από μάρμαρο. Και είπα να το αποφύγω αυτό το πράγμα, μιας και ο μπαμπάς μου δεν είναι εδώ να την αποφύγω την ταφόπλακα».
Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο GNTM και τις επαγγελματικές σχέσεις του με τη συμπαρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Γαβαλάς δήλωσε με χιούμορ: «Της λέω: Ηλιάνα με νευριάζεις γιατί όλο απαιτήσεις έχετε και θα σε τραβήξω από το μαλλί να γίνει πιο μακρύ».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης