Κώστας Τσουρός: «Ο παίκτης που ήταν δίπλα στον Σταύρο Φλώρο την ώρα που τραυματίστηκε έχει πάθει νευρικό κλονισμό»
Τα νεότερα γύρω από την κατάσταση της υγείας του Σταύρου Φλώρου, του 22χρονου παίκτη του Survivor που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια ψαρέματος στον Άγιο Δομίνικο, έδωσε ο Κώστας Τσουρός.
«Να σας πω, οι πληροφορίες λένε ότι το ταχύπλοο το οποίο τραυμάτισε τον παίκτη, ήταν και αυτό το οποίο τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο συμπαίκτης του που βρισκόταν δίπλα στο τραγικό περιστατικό, έχει πάθει νευρικό κλονισμό και βρίσκεται και ο ίδιος στο νοσοκομείο και του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, όπως όμως ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται σε όλους τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο. Κλιμάκιο και του ΣΚΑΪ και της Acun Medya πηγαίνει ήδη εκεί.
Πραγματικά, όσοι βρίσκονται και οι τεχνικοί που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες αυτή τη στιγμή, όπως και όλοι εμείς που είμαστε πίσω και μαθαίνουμε λεπτό προς λεπτό το τι συμβαίνει, η αλήθεια είναι ότι είμαστε αναστατωμένοι και σοκαρισμένοι. Αλλά θα βγαίνουν συνεχώς ανακοινώσεις με τα επίσημα στοιχεία που έρχονται και από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο, και από το λιμενικό που διεξάγει τις έρευνες», τόνισε ο παρουσιαστής.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης