«Ήθελα πραγματικά να πηδήξω από τον τέταρτο όροφο και να φύγω έτσι, ένιωσα ακραία ντροπή από την κορυφή μέχρι τα νύχια», παραδέχεται η Έλενα Κρεμλίδου.
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, η Έλενα μοιράστηκε τις σκέψεις της όταν συναντήθηκε με τη Δάφνη Καραβοκύρη στην εβδομαδιαία σειρά vidcast που παρουσιάζει.
Η νεαρή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor δυσκολεύτηκε να εκφράσει τα συναισθήματά της μιλώντας για την υπόθεση του revenge porn. Ειδικότερα, εξήγησε πως «όλα άρχισαν με μια φωτογραφία από ένα ψεύτικο προφίλ, που μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας αν την είχα δει. Ήταν μια φωτογραφία που είχα να δω χρόνια, ήμουν 15 τότε και τώρα ήμουν 22. Ήμουν γυμνή στη φωτογραφία και την είχα στείλει σε έναν σύντροφό μου, στην πραγματικότητα σε περισσότερους από έναν, γιατί… ποιος θα έβγαζε πολλές διαφορετικές φωτογραφίες; Βγάζεις τις ίδιες και τις χρησιμοποιείς».
«Δεν είναι ούτε πιο ντροπιαστικό ούτε λιγότερο. Είναι αυτό που είναι και ήμουν νέα. Ξαφνικά, αυτή η φωτογραφία ήρθε από το πουθενά, ενώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε. Επίσης, η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από οθόνη, δηλαδή δεν ήταν η αρχική φωτογραφία. Κάποιος την είδε, την κατέγραψε και την κράτησε. Μου είπε ότι “αν δεν μου στείλεις μια καινούργια, από αύριο αυτή θα κυκλοφορεί”. Έπαθα σοκ και κόπηκαν τα πόδια μου».
«Βρισκόμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Θυμάμαι ακριβώς πού στεκόμουν. Ήθελα πραγματικά να πηδήξω από τον τέταρτο. Ήθελα απλώς να φύγω, ένιωθα ακραία ντροπή».
«Αυτό θα με πονάει μέχρι να πεθάνω. Αλλά είμαι εντάξει, μέσα από τον πόνο μου βοηθάω άλλους. Γι’ αυτό το περνάω αυτό, το ξέρω. Είναι η αποστολή μου. Όλα ωραία, όλα τέλεια, θα κυνηγήσω τα όνειρά μου και θα τα πετύχω, αλλά ο πόνος και η εμπειρία μου μ’ αυτό είναι για να βοηθήσω τις άλλες» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε στο πλευρό της για να της εκφράσει έμπρακτα την κατανόηση και την υποστήριξή της.