Καποδίστριας: Τόσα εκατομμύρια εισπράξεις έχει μέχρι στιγμής – Ποιες ταινίες «απειλεί» στην δεκάδα του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία Καποδίστριας του Γιάννη Σμαραγδή έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και έχει ήδη σαρώσει σε εισιτήρια και εισπράξεις.
Συγκεκριμένα, η ταινία κόστισε συνολικά 7.000.000 ευρώ! Μέσα σε οκτώ ημέρες, έχουν κοπεί 480.000 εισιτήρια και τα έσοδα μέχρι τώρα ανέρχονται στα 5.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε τις δέκα εμπορικότερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών, με την «Πολίτικη Κουζίνα» να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 1.300.000 εισιτήρια.

Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό, ο Καποδίστριας να την ξεπεράσει και να ανέβει στην κορυφή της λίστας.



Πηγή: zappit.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης