Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καίτη Γαρμπή για τράπερς: Χυδαίος ο στίχος τους, δεν θέλω να τους ακούω

Μοιραστείτε το

Για τους τράπερς και τα τραγούδια τους ρωτήθηκε η Καίτη Γαρμπή σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο “Πρωινό μας”, μετά από τη συναυλία του “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως της αρέσει η μουσική και η παραγωγή των τράπερς, αλλά δεν της αρέσουν οι στίχοι και το περιεχόμενο των τραγουδιών της.

“Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος”, είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

“Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια”, πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία σε προ ημερών συνέντευξή της, είπε πως θα δοκίμαζε ένα άλλο είδος, όπως ραπ ή τραπ, φτάνει να της ταίριαζε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.