Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Στηρίζει τον Γιώργο Νταλάρα λέγοντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό

Ο σεναριογράφος δικαιολόγησε κατά κάποιον τρόπο τον Γιώργο Νταλάρα για τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους

Μοιραστείτε το

Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη δική του σχέση με τους δημοσιογράφους, με αφορμή το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι εξήγησε αρχικά, πως αυτό που πιστεύει ο ίδιος, ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά και πολύς άλλος κόσμος είναι πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα είναι χαμηλό.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω “χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω”. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κύριος Νταλάρας και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος του ήταν σωστός ή αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί, αλλά αυτό που σας λέμε με πολλούς τρόπους και αυτοί του ποιοτικού και του εντέχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, είναι ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς, χαμηλό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και θα σε κοπανάνε. Γι’ αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Κι επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες εντάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Εξήγησε μάλιστα, πως κι ο ίδιος έχει φτάσει σε σημείο να θυμώσει πολύ με κάποιον δημοσιογράφο.

«Συνηθίζουν σε μια λίστα ερωτήσεων, που δεν είναι ουσιαστική. Κι εγώ έχω θυμώσει πολύ με δημοσιογράφο. Δίκιο έχω, μπορεί να πω παραπανίσια πράγματα, αλλά ο λόγος που θα φωνάξω είναι επειδή έχω δίκιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήμουν έτσι, ήμουν με το χαμόγελο και σκεφτόμουν ότι αν είμαι καλός μαζί τους, θα είναι κι αυτοί καλοί μαζί μου. Είναι η δεύτερη χρονιά του “Παρά Πέντε” και μας έχουν καλέσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια να παρουσιάσουμε τη γιορτή των παιδιών στην ΕΣΗΕΑ. Ήταν το δελτίο ειδήσεων του STAR, μόλις έλεγες μια κουβέντα, σου ερχόταν η ντομάτα από το καρτούν. Και λέγαμε πως αν πάμε, θα έχουμε μια “ασυλία”», ανέφερε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Στο τέλος έρχεται ο κος Σόμπολος και μας λέει “έχει έρθει μια κάμερα από το STAR, να κάνετε μια δήλωση για τη γιορτή”. Και λέμε τι ωραία που ήταν, για τα παιδιά και τη χαρά που τους δώσαμε. Και αισθανόμαστε ασφαλείς. Πάμε στο σπίτι το βράδυ, ανοίγουμε τις ειδήσεις και βλέπουμε τις φάτσες μας και ένα καρτούν… παφ τη ντομάτα! Εκεί ήταν η τελευταία φορά που είδα την ΕΣΗΕΑ και τα παιδιά της. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η περίοδος ήταν τρομακτική και δεν έχει ζητήσει κανείς συγγνώμη από τότε. Κι αυτή η περίοδος είναι η βάση όσων βλέπουμε μέχρι και σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.