“Το μόνο που με κράτησε στη ζωή ήταν ότι είχα έναν δυνατό οργανισμό ώστε να αντέξει όλον αυτόν τον τραυματισμό” ομολογεί η Γεωργία Καλτσή.
Η Γεωργία Καλτσή έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Κυριακή, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική αθλήτρια ξιφασκίας και μπασκετμπολίστρια σε αμαξίδιο μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το ατύχημα που είχε πριν από περίπου 8 χρόνια και την βοήθεια ζωής που έλαβε από τον αθλητισμό.
Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Καλτσή εξομολογήθηκε αρχικά πως «οι γιατροί πάλεψαν τόσο πολύ για να με κρατήσουν στη ζωή αρκετές φορές και το μόνο πραγματικά που με κράτησε στη ζωή ήταν το ότι είχα έναν δυνατό οργανισμό ώστε να αντέξει όλον αυτόν τον τραυματισμό. Ήμουν πολυτραυματίας, καμένη από τη φωτιά που είχε πάρει το αυτοκίνητο και με σπασμένα πνευμόνια. Ξαφνικά είχε παραλύσει το μισό μου σώμα οπότε μόνο και μόνο το ότι δεν υπήρχε οξυγόνο ήταν το πιο βασικό στην πρώτη φορά που έπεσα σε κώμα. Εκείνη την στιγμή, ας πούμε, δεν είχα οξυγόνο γιατί είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου».
«Είμαι ένα περιστατικό που μέχρι και οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο και δεν ξέρω πως είναι να κάνεις ψυχοθεραπεία. Το προσπάθησα, ήταν εκεί και όλοι οι δικοί μου άνθρωποι, δεν απογοητεύτηκα με τίποτα, έβλεπα τους γιατρούς που προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανή και όσο πιο αρτιμελή και ολόκληρη γίνεται οπότε προσπαθούσα να τους βοηθήσω κι εγώ όσο πιο πολύ για να γίνει σωστά και το έργο τους και όλη η προσπάθεια. Δεν πήγαμε ούτε μια στιγμή πίσω».
«Κάτι που λέω είναι πως μερικές φορές δεν αφήνω και τους ανθρώπους πια να με έχουν στο μυαλό τους σαν ανάπηρο άτομο. Όταν μπαίνω σε έναν χώρο, ντρέπομαι και ξέρω ότι όλοι θα με προσέξουν λίγο παραπάνω γιατί ξαφνικά «τσουλάει μια κοπέλα» και «τι κάνει εδώ;», οπότε θέλω να είμαι σαρωτική. Μπαίνω με αυτοπεποίθηση, μια σιγουριά και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι» συμπλήρωσε, επίσης, η Γεωργία Καλτσή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
Πηγή: zappit.gr