Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2025

Φοίβος Βουτσάς: O γιος του Κώστα Βουτσά έγινε 9 ετών – Το πάρτι γενεθλίων

Ημέρα γενεθλίων σήμερα για τον γιο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού. Ο μικρός Φοίβος έκλεισε τα 9 του χρόνια και η μητέρα του διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι για την περίσταση.

Η ίδια, ετοίμασε την αγαπημένη τούρτα – παγωτό του γιου της ώστε ο μικρός Φοίβος να σβήσει τα κεράκια του, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο μικρός Φοίβος μοιάζει πολύ στον διάσημο μπαμπά του όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram.

Η Αλίκη Κατσαβού, μοιράστηκε υλικό από το πάρτι και έγραψε: «Χρόνια εννιά. Μπαλόνια στο σπίτι, παγωτό Oreo και Ferrero αντί για τούρτα, μπισκότα γύρω από το κεράκι, κι ένα βλέμμα που έλαμπε.

voutsas.jpg


Μαζί του λίγοι και εκλεκτοί, μια νονά, ένας κολλητός, και μετά στο γηπεδάκι: ποδόσφαιρο, φίλοι, μπουγέλα και γέλια που δεν χωρούσαν στις φωτογραφίες.

Δεν ήταν πάρτι. Ήταν κάτι πολύ πιο όμορφο… μια μέρα αληθινή, όπως του αξίζει! Αληθινός και αυτός, και μεγάλος πια στα εννιά του —
μα πάντα το μικρό μου αγόρι. Χρόνια σου πολλά, μικρό μου σύμπαν».

Πηγή: gossiptv

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή