Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εύη Δρούτσα για το τραγούδι «Ζάρι» στη Eurovision: Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο

Η στιχουργός σκέφτεται να κινηθεί νομικά - Θεωρεί ότι έκλεψαν τη φράση «Τα τα τα» από άλλο τραγούδι

Μοιραστείτε το

Το βράδυ της Πέμπτης παρουσιάστηκε το κομμάτι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Η Εύη Δρούτσα σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν μια φράση από άλλο κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, το οποίο περιέχει και τη φράση «Τα-τα-τα» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Την ίδια ατάκα έχει και το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι, πράγμα που ενόχλησε την Εύη Δρούτσα. Μάλιστα, τόνισε πως η εταιρεία της θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά.

«Εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου, ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ, αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ και θα το αλλάξουν αμέσως. Το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το “τα τα τα”…. Να ενημερώνονται, όταν γράφουν στίχο!», είπε εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα αποφασίσει η εταιρεία, η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και έρχεται κάποιος και γράφει “τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου».

Ακούστε το «Ζάρι»:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.