Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026

Έλντα Πανοπούλου: «Απόλυτα υποκριτικό, έκαναν τα πάντα για να γίνουν γνωστοί και τους κατακυρίευσε μια ανάγκη να κρύβονται από τον κόσμο»

Την Έλντα Πανοπούλου φιλοξένησαν το απόγευμα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου 2026 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο στις 3» του ΣΚΑΪ, με την ηθοποιό να αναφέρεται στη συμπεριφορά συναδέλφων της μετά την απόκτηση δημοσιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο που, όπως υποστήριξε, επιδίωξαν με κάθε τρόπο να γίνουν γνωστοί, αλλά στη συνέχεια θέλησαν να αποφεύγουν την επαφή με το κοινό και να περνούν απαρατήρητοι. Η ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Έχω γνωρίσει πολλούς συναδέλφους που αγωνιούσαν, πάσχισαν, έκαναν τα πάντα προκειμένου να γίνουν γνωστοί και, μόλις έγιναν, τους κατακυρίευσε μια ανάγκη να κρύβονται από τον κόσμο και να περνούν απαρατήρητοι».

Στη συνέχεια, η Έλντα Πανοπούλου έθεσε το ζήτημα της στάσης αυτής απέναντι στη δημοσιότητα, εκφράζοντας τη δική της άποψη για τη συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων της. «Πείτε μου, το θεωρείτε αυτό λογικό; Εγώ το θεωρώ απόλυτα υποκριτικό. Θεωρώ ότι μετά σε πιάνει απλώς μια μεγαλομανία και θεωρείς ότι είσαι παντοδύναμος. Και θεωρείς ότι έχεις ανάγκη “από μια ιδιωτικότητα, να μείνω λίγο μόνος με τον εαυτό μου και… σας παρακαλώ, μην με ενοχλείτε άλλο, θέλω λίγο να απομονωθώ”. Μα δεν διαλέγεις αυτή τη δουλειά για να απομονωθείς». Η ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στην επιλογή του επαγγέλματος του ηθοποιού ή του τραγουδιστή και στη σχέση των καλλιτεχνών με το κοινό. Όπως είπε, η συγκεκριμένη επαγγελματική διαδρομή δεν συνδέεται με την επιθυμία απομόνωσης από τον κόσμο.

«Δεν γίνεσαι ηθοποιός ή τραγουδιστής γιατί θέλεις να κρυφτείς, εν τέλει, από τον κόσμο. Οι παλιοί δεν το ’χαν καθόλου αυτό. Τους βλέπω, τώρα, να φοράνε τις καπελαδούρες και τα μαύρα γυαλιά για να μη σε σταματήσει ένας κύριος ή μια κυρία ή ένα παιδάκι και να σου ζητήσει ένα αυτόγραφο» συμπλήρωσε η Έλντα Πανοπούλου.

Η συζήτηση αφορούσε, μεταξύ άλλων, και τις συνέπειες της δημοσιότητας, καθώς η ηθοποιός σημείωσε ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι του θεάματος προκαλούν, όπως ανέφερε, ορισμένες από τις αρνητικές πλευρές της αναγνωρισιμότητας. «Εμείς προκαλούμε τα “κακά” της δημοσιότητας. Αν θέλεις δηλαδή να δώσεις συνέχεια σε μια κακή στιγμή…».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή